Πρόγραμμα

Δομή και Επίπεδο Μαθημάτων

Τα μαθήματα μας ανά εβδομάδα επικεντρώνονται σε μια κατηγορία στάσεων, εστιάζουν σε σωματικές ομάδες, σε διαφορετικές ποιότητες κίνησης. Κάθε εβδομάδα το θέμα που παρατηρείται και ασκείται αλλάζει.

Low Pace Flow

Το μάθημα της Δευτέρας είναι εισαγωγικό ως προς το θέμα της πρακτικής της εβδομάδας. Εστιάζει σε τεχνικές αναπνοών, βασικές στάσεις, εξερεύνηση των σημείων του σώματος, των μυϊκών ομάδων, την ευθυγράμμιση των στάσεων, την κίνηση των αρθρώσεων ως προς το θέμα της πρακτικής της εβδομάδας. Είναι ένα μάθημα που διατηρείται η ροή, ωστόσο δίνεται ο χρόνος και ο χώρος για κατανόηση των στάσεων και της πρακτικής. Το μάθημα είναι κατάλληλο για όσους γνωρίζουν πρώτη φορά την πρακτική της yoga, καθώς και για μαθητές / μαθήτριες με ενεργή πρακτική που θέλουν και χρειάζονται απλότητα και χρόνο.

Vinyasa Krama

Το μάθημα της Vinyasa Krama είναι ένα δυναμικό μάθημα το οποίο εστιάζει στην διατήρηση της ροής των θέσεων σε σχέση με την αναπνοή. Η vinyasa ετυμολογικά και πρακτικά είναι η ροή που δημιουργείται από την μία στάση στην άλλη, το krama αναφέρεται στην προοδευτικότητα ως προς το επίπεδο των στάσεων. Το μάθημα ξεκινάει με ήπιο ζέσταμα και εξερεύνηση των σημείων που θα ενεργοποιηθούν και συνεχίζει με κύματα στάσεων στα οποία αυξάνεται η δυναμική και η πολυπλοκότητα των θέσεων. Το μάθημα ολοκληρώνεται με εξισορρόπηση των σημείων που ενεργοποιήθηκαν και χαλάρωση. Το επίπεδο του μαθήματος είναι ανοιχτό , δίνονται παραλλαγές ανάλογα με το επίπεδο του/της ασκούμενου, ασκούμενης.

Vinyasa Krama Beginners

Το μάθημα Vinyasa Krama Beginners είναι ένα μάθημα στο οποίο διατηρείται η  ροή και η προοδευτικότητα των στάσεων, με διατήρηση πιο αργού ρυθμού, έμφαση στην ευθυγράμμιση των θέσεων και χρήση λιγότερο πολύπλοκων στάσεων. Είναι ένα μάθημα κατάλληλο για όσους και όσες θέλουν να γνωρίσουν την πρακτική της yoga,  καθώς και για μαθητές / μαθήτριες με ενεργή πρακτική που επιθυμούν να δώσουν χρόνο και χώρο στην πρακτική τους.

Vinyasa Krama Level 1-2

Μάθημα Vinyasa Krama κατάλληλο για πιο προχωρημένους ασκούμενους με περισσότερο πολύπλοκες θέσεις και μεταβάσεις. .​

Aerial Yoga

Το μάθημα της Aerial Yoga χρησιμοποιεί την έλλειψη της βαρύτητας, την αιώρηση και όλα τα στοιχεία των εναέριων πανιών για μια διαφορετική και διασκεδαστική προσέγγιση της πρακτικής yoga. Το επίπεδο του μαθήματος είναι ανοιχτό.

Family Yoga

Yoga για τα μικρά μας κοάλα. Παραμύθια, τραγούδια, παιχνίδι και φυσικά πολύ γιόγκα. Ένα δημιουργικό session για ολόκληρη την οικογένεια.

Yin Yoga

Εξερευνώντας την yin πλευρά. Εξερευνώντας την ενέργεια της παθητικότητας, εμπιστευόμαστε το σώμα και το βάρος μας και δίνουμε χρόνο στην θέση για να μα αποκαλύψει όσα έχει να μας αποκαλύψει. Εμπιστοσύνη, αποδοχή, αγάπη.

KOALA Yoga Studio

 

Γώγου 2, Άγιοι Ανάργυροι
+30 698 313 1344
koalayogastudio@gmail.com
        
        

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon