Πρόγραμμα

Schedule_2022_May.jpg

Δομή και Επίπεδο Πρακτικών

Οι πρακτικές μας ανά εβδομάδα επικεντρώνονται σε μια κατηγορία σωματικών στάσεων (asanas), εστιάζουν σε σωματικές ομάδες, σε διαφορετικές ποιότητες κίνησης. Κάθε εβδομάδα το θέμα που παρατηρείται και ασκείται αλλάζει.

Vinyasa Yoga

Το μάθημα της Vinyasa  είναι ένα δυναμικό μάθημα το οποίο εστιάζει στην διατήρηση της ροής των θέσεων σε σχέση με την αναπνοή. Η Vinyasa ετυμολογικά και πρακτικά είναι η ροή που δημιουργείται από την μία στάση στην άλλη, το krama αναφέρεται στην προοδευτικότητα ως προς το επίπεδο των στάσεων. Το μάθημα ξεκινάει με ήπιο ζέσταμα και εξερεύνηση των σημείων που θα ενεργοποιηθούν και συνεχίζει με κύματα στάσεων στα οποία αυξάνεται η δυναμική και η πολυπλοκότητα των θέσεων. Το μάθημα ολοκληρώνεται με εξισορρόπηση των σημείων που ενεργοποιήθηκαν και χαλάρωση. Το επίπεδο του μαθήματος είναι ανοιχτό , δίνονται παραλλαγές ανάλογα με το επίπεδο του/της ασκούμενου, ασκούμενης.

Aerial Yoga

Το μάθημα της Aerial Yoga χρησιμοποιεί την έλλειψη της βαρύτητας, την αιώρηση και όλα τα στοιχεία των εναέριων πανιών για μια διαφορετική και διασκεδαστική προσέγγιση της πρακτικής yoga. Το επίπεδο του μαθήματος είναι ανοιχτό.

Yin Yoga

Εξερευνώντας την yin πλευρά. Εξερευνώντας την ενέργεια της παθητικότητας, εμπιστευόμαστε το σώμα και το βάρος μας και δίνουμε χρόνο στην θέση για να μα αποκαλύψει όσα έχει να μας αποκαλύψει. Εμπιστοσύνη, αποδοχή, αγάπη.

Kids Yoga

Ένα μάθημα για τις μικρές μας φίλες και τους μικρούς μας φίλους!

Ένα μάθημα γεμάτο παιχνίδια και γέλια που φέρνει τα παιδιά σε επαφή με το σώμα τους και την φιλοσοφία της γιόγκα.